Läkarbesök

Var hos läkaren idag med Max..fick inte veta så mycket mer än innan..vi inväntar hjärt-ultraljud nästa torsdag och sedan den andra undersökningen..men kollade igen så han syresätter sig som han ska och det var 100 %.
Vi kände väl båda 2 att det inte är så stor mening att ställa en massa frågor förrens vi vet vad felet är..utan vi tar det när vi får svaren istället..förhoppningsvis dröjer det inte så länge..

Igår var jag ju hos Erica..hon hade gjort GRYMT god fruktsallad..smällde typ halva skålen själv..Anna hade börjat få mage..mysigt..saknar det själv..längtar tills att vara gravid men inte riktigt efter syskon..men vill ändå inte vänta flera år..

Idag har vi varit på riktig långpromenad..alla i mammagruppen traskade runt sjön...alla cyklisters mardröm 8 barnvagnar på led och i bredd:-) blev en 2 timmars promenad...mindre kul att torka Spike när vi kom hem..dyngsur med 1 kilo vägsalt på tassarna..

Blir galen på vår dator..den har blivit superseg..så det är inte att tänka på att ladda upp bilder..får göra det efteråt..ska åka till min bror någon dag..han kan det mesta..

trevlig kväll

2009-02-25 @ 17:38:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: