Myskväll

Min kära lillebror hjälpte mig med datorn..underbart med någon som kan något om datorer..
Gick en liten promenad när vi kom hem

Cai,Jonna och hennes jobbarkompis Lina var här..vi kikade melodifestivalen..och åt..och åt..och åt...2 olika sorters pajer chips och en MASSA godis..riktigt gott och trevligt..

Jonna börjar få en liten fin mage...Cai visar hur man ska puta


Kö till maten..alla var hungriga






Jag gillade verkligen Sarah Dawn Finer..älskar hennes röst..

Max somnade lagom tills det började klockan 8 och sover fortfarande.


Han har inte sovit riktigt på hela dagen....gav honom lite gröt innan..verkar som han fick magknip av det..han gapade inte riktigt lika stort som när vi gav honom äppel/päronpuré:-)


Nu ska jag gå ut med Spiken sen är blir det att slänga på sig myskläderna..

god natt

2009-02-28 @ 22:45:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Bra start på en bra dag

Tog sovmorgon till 9.30..Vaknade av en leende Max jämte mig i sängen..stiger upp och ser vilket underbart väder det är ute..ser fram emot en härlig frukost i lugn och ro..Toffi åkte precis iväg med både Spike och Max..ska gå runt sjön..så jag håller just nu och lagar till en riktigt god frukost..ska avnjuta mitt te utan stress..underbart..
Blir nog en promenad senare..ikväll blir det matlagning och melodiestival här hemma med några tjejkompisar..
Ska lämna bort datorn till min bror oxå så han kan kika vad som är fel..skönt..


nehe nu ska jag gå och äta

trevlig helg

2009-02-28 @ 10:30:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



och så var det fredag igen

veckorna bara flyger iväg..har noll koll på dagarna..
 
Idag gick vi en långpromenad med Karolina och Hugo från mamma-gruppen..superhärligt väder..äntligen är all snö borta..och så tittar man ut nu genom fönstret och vad ser man då..SNÖ:-(

Köpte min efterlängtade kesella jordgubb-lime..Erica hade det till fruktsalladen i tisdags..supergott..
Jag blev så sugen på det igårkväll så jag begav mig ut för att handla..fanns varken på Konsum centrum eller söder..
Gav surt upp och fick snällt vänta tills idag istället..

Max ÄLSKAR att blåsa bubblor..han ser å rolig ut..var tvungen att fota lite:-)





Bus med Pappa


Vaddå vara inne i tv:n



2009-02-27 @ 20:21:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Nu verkar datorn funka någorlunda

testar att lägga ut lite bilder från i tisdags hos Erica







Och sen 2 bilder från idag..han är så söt när han sover håller i sig i sängen





2009-02-26 @ 13:42:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Läkarbesök

Var hos läkaren idag med Max..fick inte veta så mycket mer än innan..vi inväntar hjärt-ultraljud nästa torsdag och sedan den andra undersökningen..men kollade igen så han syresätter sig som han ska och det var 100 %.
Vi kände väl båda 2 att det inte är så stor mening att ställa en massa frågor förrens vi vet vad felet är..utan vi tar det när vi får svaren istället..förhoppningsvis dröjer det inte så länge..

Igår var jag ju hos Erica..hon hade gjort GRYMT god fruktsallad..smällde typ halva skålen själv..Anna hade börjat få mage..mysigt..saknar det själv..längtar tills att vara gravid men inte riktigt efter syskon..men vill ändå inte vänta flera år..

Idag har vi varit på riktig långpromenad..alla i mammagruppen traskade runt sjön...alla cyklisters mardröm 8 barnvagnar på led och i bredd:-) blev en 2 timmars promenad...mindre kul att torka Spike när vi kom hem..dyngsur med 1 kilo vägsalt på tassarna..

Blir galen på vår dator..den har blivit superseg..så det är inte att tänka på att ladda upp bilder..får göra det efteråt..ska åka till min bror någon dag..han kan det mesta..

trevlig kväll

2009-02-25 @ 17:38:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Blev inga semlor:-(

Mamma ringde och sa att dom hade åkt på magsjukan båda 2..stackare..så det blev inga semlor tyvärr..får ta igen det när dom blir friska..

Underbart väder ute så vi traskade ner till stan..hämtade ut ett gåvopaket från Libero..lite prover på blöjor..våtservetter och smått och gott..gratis är gott:-)

Följde med min svägerska Erika till Bror Perssons i Alvesta för att kika på soffor..hittade dock ingen..blev lite fika på citygross och inhandling av hårfärg..man har ju den lyxen att man har en snäll svägerska som jobbat som frisör..så när hon har tid ska hon färga och klippa mig..verkligen på tiden..har inte gjort något sen INNAN Max föddes..alltså katastrof!!!!!

Har tvättat och även hunnit med en promenad till..Max sover fortfarande i vagnen och nu är det dax att bege sig till Erica för lite fika..hörde ett rykte om fruktsallad..
Ska bli kul att träffa Anna igen och se hur mycket hennes mage har växt..En till nära vän som ska ha bäse..väntas komma i Juli,,superkul...

Imorgon är det dax för läkarbesök kl 14.30..lovar att uppdatera så fort jag hinner
kram på er

2009-02-24 @ 17:21:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Besök på Bilsport&Mc

Vi vaknade vid halv tio..låg och myste en stund innan vi gick upp..(så irriterande Toffi sitter här jämte mig samtidigt och läser vad jag skriver..LITE irriterande..så blir det stavfel är det hans fel)

Gav Max mat..fixade i ordning oss och begav oss vidare till plantagen för att köpa lite blommor till Toffis kontor..Kommer fram till kassan och upptäcker att mitt kort är borta..antar att Toffi har snott det som vanligt...den jäkeln..
Lite pinsamt men hade lite löst som räckte till 2 kaktusar..det enda han lyckas sköta..

Åkte vidare till Bilsport&Mc... Max fick se Pappas kontor
Träffade farfar en liten stund oxå..


Sen åkte vi hem en sväng..Max somnade gott..var tvungen att väcka honom för vi skulle till Skogslyckan och sjunga..Han verkade tycka det var jättekul..var pigg och glad..

Imorgon kommer Max mormor och morfar..vi ska mumsa på semlor..sen ska vi till Erica på kvällen..ska bli kul..
god natt

2009-02-23 @ 21:29:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



scrap-booking och bakning

Vi var ju i Lessebo mellan lördag och söndag..Blev först en tur till stan igår när Toffi kom hem med nycklarna..Inhandlade en massa kul scrap-booking material till Max album..pysslade med det hela kvällen och satte in alla kort i album..hade inte framkallat sen i November så det var ett gäng..

kollade på melodifestivalen på kvällen..tycker det är så svårt att säga om dom är bra..tycker alla är tråkiga men sen när man hör dom på radion så är dom rätt ok ändå..

Tog sovmorgon till 10 idag..vaknade med huvudvärk..vet inte om jag sov för mycket kanske.-)
Bakade tigerkaka..mums..blev faktist jättefin..man vet aldrig  hur det blir när jag bakar..kan bli kanon eller pannkaka..

Åkte hem efter fikat..lade mig och vilade och försökte få bort  huvudvärken..lyckades få Max att somna en stund så jag vaknade lite piggare..Toffi kom hem från en kompis..bakis..skyllde på maginfluensa när han hade spytt..haha eller hur..

Var och handlade en runda på citygross..underbart när det är så lite folk..
Max ligger och sover i sin säng..det är så skönt..innan kunde han bara somna i min famn men nu är det bara till att lägga ner honom i sängen när han börjar gnälla så somnar han oftast direkt..

Imorgon ska vi till skogslyckan och sjunga..hoppas inte det blir så stressigt som förra gången..ska försöka få med mig nappflaskan denna gången..

trevlig kväll



2009-02-22 @ 19:52:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



vad trött jag blir!!!!!!!!

Jag väckte Max..klädde på honom overall..packade in honom i liggdelen..klädde på mig själv..gick ner för trappan..skulle bara låsa dörren..eh vänta lite nu..vart är nycklarna..JUST DET...dom ligger i bilen som Toffi är iväg med...FAAAAAAN...vi låser ju fast vagnen i källaren och den nycklen sitter ju oxå på nyckleknippan..får väl snällt vänta tills Toffi kommer tillbaka och se om han vill göra oss sällskap istället...men åh vad jag hatar att vänta..



2009-02-21 @ 11:36:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



lite blandat

Var som sagt och fikade hos Ida igår..här kommer lite bilder..Liam har blivit sååååå stor..stackarn hade blivit riven på kinden på dagis



Nu vågar jag nog avsläja att Jonna ( till höger på bilden) oxå ska ha bebis:-) var på hjärtljud igår så hon var jätteglad..ska bli kul med en till liten..beräknat i Augusti

På kvällen var vi bjudna till svärfar..god mat och massa godis



Max somnade och blev ovetandes fotomodell..han är så söt lilla älsklingen



Max myser mer farfar


Tänkte bege mig ner till stan nu..lade Max på golvet medans jag fixade lite..när jag skulle ta på honom overallen hade han däckat:-) har en förmåga att somna så fort vi ska iväg:-)



nehe nu orkar jag inte vänta mer..vaknar han så lär han gott somna om i vagnen..när vi kommer hem ska vi åka till Max mormor och morfar i Lessebo..Toffi ska på födelsedags -fest så vi sover över...

hoppas ni får en mysig helg

2009-02-21 @ 11:18:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Svar på röntgen

Läkaren ringde igår med ett tråkigt besked..De hade hittat något på lungorna..Det visade sig att vänster lunga är för liten vilket har gjort att höger lunga har blivit större..även luftstrupen är vriden till höger istället för rak..

Blev jätteledsen men nu har jag lugnat mig lite..på ett sätt är jag ändå glad att man hittade något så man får en förklaring till allt..Dom kunde inte säga o  det behövs operation utan vi får se..men jag vet ju ändå att han syresätter sig som han ska så det känns ju bra..det kan ju inte bli värre än vad det är nu iallafall..

En specialistläkare inriktad på nyfödda och små med lungproblem ringde innan..vi ska träffa honom på onsdag...Han sa att han inte kunde uttala sig än om det rör sig om medfödd missbildning eller vad det är men att vi måste gå vidare och undersöka det..Han har skickat remiss till datormografi( om det nu heter så) då han får kontrastvätska och de kör en scanning av hela kroppen..sen ska de även göra ultraljud av hjärtat..så det känns skönt att de gör en grundlig undersökning av honom..så får vi ta det steg för steg vad man nu ska göra..men som sagt skönt att det händer något..

Alla var så söta igår..jag var ju jätteledsen..först kom David och Alex med fika


När dom gick kom Toffis syster Erika..hon blev avlöst av Ida..lite fika igen..sen på kvällen kom Cai och Camilla..lite fika till:-) men som sagt det känns mycket bättre idag..

Var nyss och kollade på Toffis systers hus dom håller på och bygger på Östra lugnet..kommer bli kanon..
Ska iväg till Ida i eftermiddag..Jenni och Liam är och hälsar på..ska bli jättekul att träffa dom..har inte sett dom sen i somras..och dom har inte träffat Max heller..

Hoppas ni får en bra dag

2009-02-20 @ 12:21:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3)



Bebis-besök

Idag var det vår tur att bjuda på fika




 8 mammor med barn--fullt hus

Max och Elias





Bebisar på rad


Max däckade sittandes


Alla kompisar har gått hem


När alla hade gått efter 3 timmar sov Max gott..vi gick en liten runda sen kom gudmor Alexandra och hälsade på.lite fika till..ja knäckebröd til mig eftersom jag inte hade några kakor hemma...Vi har inte träffats sen i Januari eftersom hon bor i Malmö..men till sommaren flyttar dom hem.( jippi).då kan vi träffas oftare..
Jag bad henne byta kläder på Max då jag fixade mat till honom..
Alexandra lärde mig ett nytt sätt att klä på bodyn: börja nedifrån:-) haha förlåt vännen..var bara tvungen..





Nu är det dax för lite mat..grillade kyckling-klubbor..mums..
tjingeling
hej svejs

2009-02-18 @ 18:19:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



händelserik dag:-)

Först var Tintin här..superkul att träffa henne..hon myntade nya smeknamnet "lilla korven"..


Sen kom Max mormor och morfar förbi..dom var i stan och gjorde några ärenden..och kunde självklart inte låta bli att hälsa på oss..:-)

Erica och Esa kom förbi på en kvällsfika..Esa frågade om han gillade att ligga på mage..Jag sa att du kan ju testa men han hatar det..Hon lägger honom på golvet och vips vänder han sig från mage till rygg..tog typ 5 sekunder..blev helt chockad..tur att jag var där och kikade så jag inte missade det.. Provade några gånger till men han blev skit-förbannad..



hade tänkt lägga upp fler bilder men uppkopplingen är så himla seg ikväll..vill krypa i säng snart eftersom hela mammagruppen kommer hit på fika imorgon förmiddag så det är väl lika bra att vara utvilad när 9 små knattar ska träffas.. ska ge Max lite mat först..han har sovit jättebra de senaste nätterna nu..är uppe i nästan 9 timmar per natt igen så jag hoppas det fortsätter..
god natt

2009-02-17 @ 22:27:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Röntgen med Max

Var och röntgade Max idag för det konstiga ljudet..Hade tid kl 13.10..Fick komma in vid 13.15..helt ok..
Max var skit-förbannad när vi skulle hålla fast honom..men det gick snabbt..fick gå till ett väntrum efteråt..Max var så trött att han däckade så fort jag la honom i soffan...





Sen fick vi gå vidare till röntgenläkaren för att göra en scanning av bröstet...han tyckte det var skitkul..låg och blåste bubblor hela tiden..fick gå ut i väntrummet och vänta igen..seeeeeeeeeeeegt..tog 50 minuter innan det var klart..Men max charmade hela väntrummet och personal..Var klara 14.50..kl 15 skulle vi vara i Skogslyckans församlingshem på babycafé och sjunga..När vi väl kom dit var Max superhungrig och jättetrött..upptäckte att jag hade glömt nappflaskan hemma..så jag fick låna en där..stackars Max var dundertrött och jättegnällig..så det var bara till att bege sig hem..vi hann träffa Thilda och Theo en liten stund:-)



Max däckade så fort jag satte honom i bilstolen och där sover han fortfarande...




Nu ska jag åka och handla..blir blomkåls-stuvning..
Imorgon ska jag träffa Tintin ( Tina) en kompis som bor i Stockholm..var alldeles för länge sen vi träffades..
kram kram

2009-02-16 @ 17:11:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



Alla hjärtans dag

Har haft en mysig dag..Vi var med mina föräldrar och Toffis Janne(max farfar) och hans mammai Kosta..shoppade och åt lunch..riktigt mumsig varmrökt lax..Blev en del shopping faktist..en underbar polarn o pyret tröja..till mig faktist..vit med svarta ränder..myspys,,sen självklart lite till Max.. De stannade på fika i Lessebo innan de begav sig vidare till Växjö medans jag och Max stannar här över natten..börjar känna mig lite krasslig..ont i halsen och trött i kroppen..så då är det skönt att bli lite bortskämd och få hjälp med Max...ser fram emot en skön natts sömn..som sagt är mina förärldrar världens underbaraste som tar hand om Max på nätterna då vi sover här..Han är ju stor kille nu och sover oftast hela nätterna men ibland vaknar han..och det är skönt att kunna få sova en hel natt..

Vi kikade på melodifestivalen..tråkigt som vanligt men ändå sitter man bänkad där..tyckte väl ändå att Måns var bäst..

Nu ligger Max och sover i mormors knä och jag ska nog ta och krypa ner i sängen..hoppas ni har haft en mysig alla hjärtans dag...Det är så roligt att höra att så många är inne och läser bloggen..trodde jag inte:-)
kram på er


2009-02-14 @ 21:56:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Underbart väder

Anna kom på fika..men vi kunde inte hålla oss inne länge när man såg hur underbart väder det var ute..så det blev en härlig långpromenad...härligt när man kommer in och är helt rosig om kinderna:-)

 









2009-02-13 @ 13:31:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



BVC

Har varit lite dålig på att blogga sista dagarna..men Max har varit så snäll så jag har passat på att städa..Igår rensade jag ut garderoberna och i förrgår städade jag köket..såååååååååååå skönt..Inte ofta man hinner det..Ja vanliga städningen sköter ju Toffi..men det utöver som man gärna vill men aldrig hinner fixa är så underbart att få gjort..så jag klappade mig lite på ena axeln...

I onsdags var vi på bvc och vägde honom..nu väger han 6900 g och är 62,5 lång...Han fick oxå sin andra vaccinations-spruta..blev jätteledsen först men sen var det rätt lugnt..

Annars har det varit rätt lugna dagar..lite små promenader i snön...just det..kan tipsa om en supergod soppa..såg den på halv 8 hos mig...krämig avocadosoppa..fast jag bara mixade 3 mogna avocado och ca 1 liter grönsakssoppa..lite örtkrydda och svartpeppar..så enkelt..
receptet finns på www.recept.nu 
om ni söker på ljummen avocadosoppa

nu kommer en kompis snart på fika..
hoppas alla får en underbar fredag den 13..köp en trisslott:-)




2009-02-13 @ 11:07:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Bebis-träff

Idag var det träff med mamma-gruppen igen..Vi var hemma hos Malin och Viola..jättemysigt..några var sjuka men vi var ändå 6 mammor och småttingar..de blir bara mer och mer nyfikna för varje gång vi träffas..
Lär väl bli att vi träffas en gång i veckan och turas om vem vi ska vara hos..Nästa vecka ska vi vara hemma hos oss..
Häftigt att se hur mycket dom utvecklas för varje vecka..Lilla Viola hade redan börjat krypa..ja ställa sig upp på knä iallafall...sen gled hon runt baklänges på hela vardagsrums-golvet..så söt..
Thilda och Theo hängde på oss eftersom hennes mamma-grupp inte verkar vara så rolig..jättekul..och skönt för Max med en kille till..annars var det bara tjejer idag:-)
Här kommer dagens bilder

De fina kläderna han fick i namnsdag av mormor och morfar


 

 
 

2009-02-10 @ 19:49:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



Mysdag med Thilda och Theo

Har träffat Thilda och Theo hela dagen..åkte och hämtade dom på morgonen för att åka vidare till Skogslyckan och sjunga lite i deras barngrupp..visade sig att vi nog hade hamnat lite fel..Det var mest äldre barn och deras syskon som var där..Ingen sång alls..Utan vi ska börja gå på måndagar istället då det är för barn mellan 6 månader-1 år..Ska bli kul..max älskar ju när man sjunger för honom..

Efter det åkte vi en runda till baby and kids och sen hem till Thilda..Hon lagade mat och sen satt vi och babblade hela eftermiddagen..riktigt trevligt..inte bara bebis-prat:-) Max testade Theos gå-stol..tyckte det va jättekul..men kunde bara flytta sig bakåt..

Idag fyller Max 5 månader..stora killen...
här har ni lite bilder från dagen











2009-02-09 @ 17:26:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Längtar till hus

Ja jag vet att jag har skrivit det innan men nu längtar jag ännu mer..
Var och hälsade på Ida och Oskar idag..ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad fint deras hus är..så jäkla mysigt,och ändå har dom knappt börjat inreda det än..Oskars tvillingbror Daniel  va där och hjälpte till att måla..Ida skötte marktjänsten och bjöd på pesto-pasta med bacon..riktigt gott..lägger in lite bilder så ni får se hur fint det är..
Snart ska vi till city-gross och handla sen blir det nog film-time

hej svejs

 
   

 


2009-02-08 @ 16:14:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Hälsning till Julia och Mathilda

Vill passa på att hälsa till mina söta kusinbarn Julia och Mathilda Wahlund..och Joe förståss:-) Mamma sa att ni kikade på bloggen ibland så då tänkte jag passa på att hälsa till er..Vad kul att vi träffas i påsk..ni får hälsa till mamma och pappa oxå..

Idag var jag på första hjälpen utbildning inriktad på barn..BVC fixade..det var riktigt intressant..känns skönt att man ändå har ett litet hum om något skulle inträffa...Max mormor och morfar var barnvakt eftersom Toffi var på brasiliansk jujutsu(vet inte hur det stavas:-) )

Kvällen har varit mysig..Bara jag och Max..Toffi är och partajar..Max har varit på strålande humör hela kvällen





Badade honom nyss så nu är han hur gosig som helst..lilla pyamaskillen


han har visst däckat här jämte mig nu i soffan..får nog ta och ge honom lite mat innan han somnar in riktigt så han sover för natten..åt ju senast kl 19 så det börjar väl bli dax..
Imorgon är det söndag= laga mat-låde dag:-) får se vad det blir för något..funderar på att ge mig på någon köttgryta av något slag..
god natt

2009-02-07 @ 22:04:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Trevligt besök

Blev bara en promenad till citygross..va inget roligt promenadväder..men Spike tyckte det var hur kul som helst med snö

 
Satt och kände mig lite uttråkad när Esa ringde och undrade om hon kunde komma förbi..jättekul..har inte träffat henne på jättelänge..riktigt kul..hon gosade en massa med Max..

 
 

Max däckade i soffan till slut och ligger fortfarande kvar..så det är väl lika bra att passa på att käka lite kvällsmat..
Imorgon ska vi träffa Anna..ska bli kul..blir väl en fika på stan eller nåt..för ovanlighetens skull..

trevlig kväll

2009-02-05 @ 20:08:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Mormor här kommer bilder på lägenheten

Eftersom min mormor har svårt att gå i trapor lovade jag henne att jag skulle lägga ut bilder på lägenheten så hon får se hur vi bor..så här kommer dom..OM NI KLICKAR PÅ BILDEN BLIR DEN STÖRRE

                

2009-02-05 @ 13:14:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Ska man bege sig ut i snöoväder eller sitta kvar hemma i myskläder??

Har suttit och funderat över det det den senaste halvtimmen. Min lillebrors flickvän skulle egentligen kommit hit och fikat men blev sjuk..så därför är chemat tomt idag..hade varit skönt med en promenix men vädret är inte det roligaste..
Fast klarade vi en iskall runda runt sjön igår klarar vi nog en snörunda..blev en promenad på 1 timme och 45 minuter med Thilda igår..riktigt nöjd..

oj nu är Max uttråkad på att sitta här i knät..ska nog klä på oss och bege oss ut ändå
hej så länge

2009-02-05 @ 11:53:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Gulligt klipp

http://eu.navicast.net/player.php?css=http://www.urbantalk.se/navicast/fob_test/fob_player.css&lan=swe&ch=00175&id=1889

OCH SÅ KLICKAR NI PÅ ELVIN HOPPAR

Ni måste bara kolla på detta klippet..hur gulligt som helst..ser framför mig hur Max gör likadant..

Igår kände jag mig riktigt duktig..blev en långpromenad till på 1,5 timme med Karolina från mammagruppen..jättekul..en massa bebis-prat eftersom vi precis har lärt känna varandra..det är så himla skönt att få ventilera lite bebis-snack.-)
Nu ska vi snart göra oss iordning.Ska träffa Thilda och Theo för en promenad runt sjön..

bye bye

2009-02-04 @ 14:07:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Härligt men kallt väder

Kom precis hem från en långpromenad..var iväg nästan 1,5 timme..Gjorde lite ärenden på Baby&Kids och Citygross..
Vi har börjat med steg 2 av ersättningen.men den var lite tjockare så vi behövde köpa nya nappar till nappflaskan..
Den verkar mätta bättre för varje gång han har ätit den så blir han såhär avdäckad:-)



Mamma och Pappa: han vaknade inte förrens vid 4 tiden efter att ni hade åkt..han sov gott:-)
Mina föräldrar var här igår och höll oss sällskap..bjöd på Chili con carne..efter maten däckade Mamma Max och Spike
så söta..



Pappa var på möte i stan och köpte med sig semlor till fikat..mums..Toffi kom hem vid 5 efter första arbetsdagen..man är ju van att ha honom hemma hela dagarna så nu får vi börja sysselsätta oss lite själva..ska nog gå bra..
Kollade på filmen Tropic Thunder på kvällen..riktigt bra..

Är så glad efter nya inköpet på Citygross..sista Brio bilen till samlingen


har letat ett tag efter svart och nu hade de fått in den..så nu är samlingen komplett..Så Alexandra du behöver inte köpa någon..men tusen tack iallafall:-)
Nehe man kanske ska passa på att äta lite medans Max sover..lägger upp lite bilder på coolingen..Äntligen kan han ha tröjan som Pappa köpte i Monaco i Maj förra året..den som väntar på något gott:-)
Hej svejs








2009-02-03 @ 13:34:51 Permalink Allmänt Kommentarer (3)



Idag är ingen vanlig dag..för det är Max namnsdag..hurra hurra hurra

Lilla älsklingen har namnsdag..han fick paket av mormor,morfar och gammel-mormor och morfar igår..
Max morfar fyllde ju 60 29 Januari..så igår firade vi honom..Jättekul eftersom min bror och hans sambo som bor i Helsingborg oxå va hemma..lyckades ta ett foto på hela familjen




Vi käkade exotisk planka..riktigt gott..och Max fick oxå efterrätt..aprikospuré



Idag var vi först och kikade på Ida och Oskars hus..superfint..längtar tills man själv hamnar där..
Sen var vi och storhandlade på Citygross..nu när Toffi börjar jobba tänkte jag vara duktig och laga storkok på söndagen och göra matlådor..idag blev det lasagne..kurrar som bara den i magen..den står i köket och svalnar så det är nog dax att hugga in på den nu..ska bli riktigt gott..
hoppas ni har haft en mysig helg

2009-02-01 @ 16:04:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2)