En härlig mors dag

Strålande sommarväder idag oxå..
Gick en runda på morgonen..Kändes konstigt att inte ha Spiken med på promenaden..men han hade det kanon hos Robert och Tatiana..han hade visst sovit mellan dom i sängen hela natten..gosesjukare hund får man leta efter



Hämtade upp dom och styrde bilen mot Lessebo till Max mormor och morfar..
Det blev biffar klyftpotatis och tsatsiki..lika gott som alltid..
Jag tog med Max pool och efter maten tog han sig ett dopp..Han gillade det verkligen..sötnosen





Det är så kul för jag gjorde exakt samma min när jag var liten som Max gör på bilden ovan..Äntligen börjar han likna mig..Jag kanske är hans mamma trots allt=) T.o.m Christopher tyckte det var likt mig..

Vi var hos min mormor och morfar på eftermiddagen och fikade..Dom är så roliga..Dom hade bakat en tårta med sockerkaka maräng och jordgubbar..Men dom försäkrade oss om att den verkligen inte var god..Att dom misslyckats totalt..Morfar serverade " missfostret" eller vad han kallade den..Och den var hur god som helst..
Fick med mig en stoor bit hem som jag ska mumsa på imorgon..Ikväll är det jordgubbar som gäller.Köpte en liter för 19 kr på Citygross som var grymt goda..

Imorgon kommer Max mormor och sen ska vi kika på lägenheten på kvällen.Tänkte jag skulle skicka ett mail till Växjohem och höra vilken köplats vi har..

Hörs imorgon

2009-05-31 @ 20:05:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Nu är det sommar

Vilket härligt väder..verkligen sommar i luften..

Idag har vi hjälpt Max faster Erika och hennes familj att flytta in i deras nybyggda hus på Östra Lugnet.
Max var självklart med och hjälpte till



Huset är riktigt snyggt..här är en bild på deras coola stenvägg vid braskaminen



Jag vet att jag skrev att vi skulle bo kvar och spara pengar men jag kunde inte låta bli att anmäla oss till en lägenhet på Hovshaga..En 4:a i 2 plan med uteplats på 89 kvadrat..Vi fick erbjudande om att kika på den  så på måndag 17.30 ska vi kolla på den..Jag gick en runda i området idag och det ser grymt mysigt ut..Barn sprang omkring överallt och lekte..
Det var gräsmatta på både fram och baksidan..Ska bli kul att kika på den så får vi se..Här är lite bilder på området och planlösningen





Imorgon ska vi till Lessebo och fira mors dag..
Trevlig lördagskväll

2009-05-30 @ 19:48:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Toffi klarade fys-testet

YIPPIIIIIIII....
så nu är det bara till att vänta tills v.31 då vi får veta om han går vidare till sista testerna..
Men han fick reda på att det endast var 1700 av 7000 sökande som hade gått vidare till fys-test..och bara det i sig är ju verkligen något att vara stolt över..


På hemvägen körde han förbi IKEA och köpte en ny rosa fin lampa till mig..sötnos..hade nog lite dåligt samvete..


Idag var vi hos Thilda och Theo..Hade inte varit där på jättelänge..SHIT vad det hade hänt grejer för Theo..Han ålar sig runt som bara den..kryper några steg..sätter sig upp för att sedan åla vidare..Han försöker resa sig upp vid soffbordet..

Snart kanske det är dax för Max..


Igår var vi på sjukhuset med Max..Det tar ju sån himla tid att höra något från Lund så jag ringde och ville prata med hans läkare..Han var tyvärr inte det. Jag sa att jag tyckte det verkar som han har det jobbigt nu nör han är lite mer aktiv..att jag ibland har sett en blåaktig nyans på hans läppar..Så de ville att vi skulle komma in så de fick kika på honom..


De tog blodprov, urinprov,kollade hans syresättning, röntgade hans lungor och han fick även inhalera luftrörs-vidgande medicin..

Röntgenbilderna visade ingen förändring tack och lov och syresättningen var bra..
Men det är skönt att de tar det på allvar och undersöker ordentligt.

Hans läkare är tillbaka på måndag så då hoppas jag att vi hör något..

Blir tyvärr inga bilder eftersom vårt internet är sjukt segt fortfarande..skit-mobila bredband..om man överstiger en viss gräns på nedladdningar sänker dom hastigheten så den 1 Juni är det ok igen..

tjingeling



2009-05-28 @ 16:23:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Shopping

Äntligen var det dax för löning igår..Vi hade en massa grejer som skulle inhandlas..Så vi var en runda på HM..handlade lite sommarkläder..Max mormor och morfar kom på eftermiddagen..Max följde med dom hem och jag packade ihop lite övernattningssaker och åkte lite senare..Vi var i Kosta outlet idag så vi sov över där..

Vi var och hälsade på max gammelmormor och gammelmorfar igårkväll.Det var helt underbart väder när vi var ute och gick..som en riktig sommarkväll..
Vi hade köpt nya nappflaskor till honom och även en ny vällingsort..kanske inte det smidigaste att testa båda på samma gång..det blev katastrof..fick ge honom ersättning istället..men problemet var att de inte hade nappar till den gamla nappflaskan som passade..hålet var för litet så vi fick göra nya hål..Första blev alldeles för stort men det andra gick något bättre..så efter många om och men fick han i sig sin kvällsvälling(ersättning) och somnade gott (efter att ha legat och babblat ett bra tag i sängen) Han har alltid lika rolig sovstil..
PS: mamma och pappa: idag funkade flaskan...YIPPI



Han sov riktigt gott ända tills 07.00 i morse..
Vi gick en långpromenad i skogen. Redan kl 9 var det så varmt att man nästan svettades i t-shirt..
Efter lunch åkte vi till Kosta outlet med Max mormor..Morfar låg hemma och solade(som om han behöver det)



Köpte ett par coola brillor till Maxi-boy


Shoppade en väska till mig själv..och lite fina presenter som jag inte kan avslöja här..hihi nu blev alla nyfikna va=)



En trött Max på väg hem



När jag kom hem möttes jag av denna synen i mitt fina sovrumsfönster


Christopher hade glömt stänga fönstret så det blev tvärdrag..Både den nya lampan och den nya ljusstaken hade gått i kras..jäkla skit..Jaja det är väl bara till att köpa nytt..

Hade tänkt att lägga ut en massa andra söta bilder men eftersom vårt internet är sååå segt får det vänta till en annan dag..Nu är det dax för kvällsmat..

kram kram

2009-05-26 @ 20:02:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



besök på landet igen

I fredags hände inte så mycket..Tog det bara lugnt..Det var ju så tråkigt väder..
Igår lördag åkte jag och Max ut till Tolg igen..Min kusin och kusinbarn från Stockholm hade oxå anlänt..
Här leker Nathalie med Max





Vi stannade hela dagen..På kvällen blev det härligt väder och vi satt ute och åt lax och nypotatis..smaskigt..
Åkte hem vid 7 och åkte direkt till max farfar Janne..Han hade köpt en fin bil till Max när de var i Malmö och hjälpte David och Alex (Max gudföräldrar) att flytta hem..



Idag har vi varit på promenad..



och gosat en massa=)





Får se vad vi hittar på resten av dagen..blir nog fixa och dona lite här hemma

2009-05-24 @ 13:13:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Mysigt på Landet

Vi åkte ju ut till Tolg igår..Gammel-faster Mona var inte sen till att gosa med Max..


Solen kikade fram och vi satt ute och fikade på altanen



Vi fick fin-besök som oxå var fika-sugna



Vi åkte hem efter kvällsmaten.Tog ett tag innan han somnade men sen sov han gott..
som pippi med fötterna på huvudkudden..



Ikväll åkte vi till Lessebo..Min bror Henrik och hans sambo kom dit med Max kusin Noel..Jättekul..har ju inte träffat dom på 7 veckor så han hade växt..supersöt..
Båda mammorna fick öppna paket till respektive son..Present från mormor/farmor



det var varsin dress från Lundmyr med texten "älskling" på..
Pappa och Noel


Mamma och Noel


Stolt faster


Kusinerna med mormor/farmor & morfar/farfar


Max superglad i sin gunga


Morfar sjunger för Max


Magda sjunger oxå.Max blev helt tyst med en chockad blick=)


Max med sin söta Tintin-frilla


Vi grillade och åt en massa gott..åkte hem när Maxen började bli trött..nu sover han gott i en som vanligt sjuk sovställning..

Nu är det dax för lite kvällsfika sen tänkte jag börja med en ny bok..
kram och godnatt

2009-05-21 @ 21:58:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Snabb uppdatering

I måndags var Anna och Erika här och käkade kladdkaka..Jag kände Annas bebis sparka..mysigt..



Igår ringde Cai och frågade om vi ville hänga med till IKEA..så vi åkte dit rätt sent..Var inte hemma förrens 20.30..Max var gnällig..Helt sjukt vad det påverkar bara man bryter kvällsrutinerna 1 gång..
Jag köpte en ny lampa och rullgardin till sovrummet..Det tog mig 2,5 timme igårkväll och 20 minuter idag innan rullgardinen var på plats..den skulle kapas till rätt längd och så skulle de gamla persiennerna monteras ner..
Men fint blev det..Eftersom lampan var rosa var jag ju tvungen att gå ner på stan idag och köpa lite matchande rosa ljus och en ny ljusstake i glas och svart..







Nu ska vi ut till Tolg och hälsa på..Min fasters mans barndomshem ligger där och Min Faster Mona. hennes man Bertil och sen Göran och Gunilla från Nyköping är nere så vi ska hälsa på dom..
Måste bara lägga ut denna söta bilden på en nyvaken Max



2009-05-20 @ 12:11:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Regn och rusk

Tänkte pigga upp med lite söta bilder på Maxen..Vi var hos farfar Janne igår..Nu passat fåtöljen som han har fixat till honom..Max och farfars tv-fåtöljer där de ska sitta och käka chips och kolla på Formel-1







I eftermiddag kommer Max mormor och hälsar på när Max morfar är på möte..Sen ikväll kommer Erica,Anna och kanske Esa och Joel och fikar..Vi skulle egentligen ha gått runt sjön men tyvärr är inte vädret på topp idag..så då får man trösta sig med lite fika istället...Hoppas det blir lite uppehåll under dagen så man kan ta sig ut en liten runda..

HOPPSAN nu hade Max precis stoppat in fingrarna i DVD spelaren..han är så jäkla snabb..Igår var jag och köpte pluggar till kontakterna iallafall..han dras till dom när han sitter i sin gåstol..han är grym=)

hej svejs

2009-05-18 @ 08:50:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Här svänger det=)

Vi var och kikade på läganheten igår..Den var supermysig och jag hade lätt kunnat tänka mig att bo där..Planlösningen var jättebra..kändes inte alls som bara 65 kvadrat..Men om man tänker i längden så skulle det bli alldeles för litet..
Det fanns inte plats att sätta in diskmaskin i köket..ingen parkering utanför..Ja så vi struntade i det..så synd för som sagt där kändes det verkligen som hemma..
Så nu har vi bestämt oss för att skita i byte och spara lite pengar till framtida hus istället..Man känner det mer och mer för varje lägenhet hur bra vi bor här.Det är ju faktiskt bara trappan som är problemet och när jag börjar jobba springer man ju inte ut och in flera gånger per dag som man gör nu..

Igår var vi på McDonalds och åt den efterlängtade McFeast aioli..blä' den var inte alls god..
Max hade roligt med en ballong









Han har sovit dåligt några nätter nu..Tänderna håller på att bryta fram ännu mer..stackarn..

Janne håller på och grejar med Hubbe idag i garaget..På Onsdag ska han besiktigas och då kommer domen om det blir bilkyrkogården eller om han får vara med oss i 1 år till..det hoppas vi på

2009-05-17 @ 13:41:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



helg och fint väder

Underbart..Man blir så glad av att vakna upp till en klarblå himmel.

Det var jättetrevligt i torsdags.Max var på strålande humör även fast det blev ganska sent för hans del..
Vi fick jättefina blommor..lite kläder och presentkort på Lindex..Så igår var jag och shoppade en massa till honom..
2 par byxor och 4 kortärmade bodys nu till sommaren..Det är kanon med TAG 3 BETALA FÖR 2 så allt kostade 260:-
och med presentkort på 200 blev det billigt för mig..



Vi handlade en tandborste till honom oxå..han tyckte den var jätterolig..måste ju borsta de små risgrynen







Det blev inget med lägenheten..Hon var här och kollade på den och gillade den jättemycket..men hon hade en sjukdom som gör att hon måste gå med dropp och det funkade inte med takhöjden..annars hade hon velat ha den..
Men jag läste ett mail sent igårkväll om en som hade en stor 3 i 2 plan mitt i stan på markplan med uteplats som ville byta med oss.Kanske går och kikar på den idag..får se när hon svarar..

Sen blir det McDonalds..MCfeast med aioli..mummma..blir promenad upp dit..annars blir det nog lugnt..
uppdaterar sen om vi går och kikar på lägenheten

hej sålänge

2009-05-16 @ 08:01:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



tippen med rabarberpaj som belöning

Har haft en rensning i källarförråd och garderober och rensat ut vad som ska slängas..
Mamma och Pappa kom hit och pappa hjälpte mig att köra iväg allt till tippen..Sen blev det rabarberpaj till efterrätt som mamma hade bakat..riktigt gott..

Mamma hade fixat till Max hoppgunga så den passar honom..han tyckte det var hur kul som helst..

Jag pratade med henne innan som hade en 4 på söder..hon ska kolla på vår lägenhet imorgon förmiddag..och om hon är intresserad ska vi kika på hennes..Det är hon och hennes dotter som ska bo här så hon var lite tveksam till att det bara är en 2,5..men vi får se helt enkelt..Skulle vara kul att kika på hennes men fäller inga tårar om det inte blir så..

Ikväll kommer Gun och Monica..2 arbetskompisar från Askelyckan.ja dom jobbar inte där längre.dom har inte träffat Max än så det ska bli kul..känner mig tyvärr hängig och trött men det får gå ändå..

Här kommer lite söta bilder

Han skulle behöva en dubbelsäng






2009-05-14 @ 16:38:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Fika med Thilda och Theo

Var nere en sväng på stan och mötte upp Thilda och Theo på Askelyckan för en fika..Kul att träffa dom..det är 2 veckor sen sist...




Max i sina snygga levis-jeans som han fick av farfar när vi var på kastrup..Har även matchande jacka till


Ikväll ska vi träffas ett gäng och fika på Palladium..Ska bli trevligt..
Nu sover Max så jag ska passa på att äta lite..Hörs kanske senare..Väntar på mail angående en lägenhet..
En som mailade om en 4 på söder men hon skrev aldrig hyran..men eftersom vi har skrivit max 7000 i annonsen borde det inte vara mer än så..Vi får se men jag hatar att sitta och vänta..vill alltid veta NU NU NU...

2009-05-13 @ 15:58:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Grattis Asti

Glömde ju gratta Asti på 4-års-dagen=) mamma och pappa ni får gratta honom i efterskott från oss..
Fick han någon tårta idag då??

2009-05-12 @ 21:56:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Toffi vidare till fys-testen

Han fick mail igår att han skulle gå in på sin sida på polisen..och då hade han fått kallelse till fys-test den 28 Maj i Kristianstad..Superkul..Ytterligare ett steg på vägen..Klarar han det är det samtal med psykolog och polis som väntar..
Det är visst uttagningar i 2 dagar där dom verkligen testar dom..så nu håller vi tumarna för att han fixar det..

2009-05-12 @ 08:08:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



min älskade halloumi

Måste ju bara läska er lite
HIHI har inget bättre för mig=)


Satt och kikade lite efter lite pooler till Max i sommar och hittade en jag inte kunde motstå..kanske lite dyr men hur smidigt som helst med solskydd uppe på..Så då kan mamma sitta i solen och han har det skönt i skuggan:-)
Beställde från en leksaksaffär i Danmark..den var helt slut överallt annars..visst är den söt??



2009-05-11 @ 20:05:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Fina lockar

Har hostat och snorat inatt men ingen feber iallafall..Har inte så mycket ork men kylskåpet var tomt så jag släpade mig iväg till Lidl..De har erbjudande på Halloumi denna veckan..
Plockade i en massa goda grejer i korgen..en stor härlig ananas..såg fram emot att fylla magen med det när vi kom hem..
Det var bara ett problem..kortet är i Toffis plånbok..ÅHHHHHHHHH..hans funkar inte så ibland lånar han mitt när han måste tanka och så..Så det var bara till att backa ur kön och snällt lägga tillbaka varorna igen och gå hem tomhänt..
Lagade pytt i panna och ägg istället..och det funkade det med..

Max har fått längre hår i nacken som lockar sig..han är så himla söt..






Nu ligger han och tar sin vanliga eftermiddags-lur..Blir mest lugnt ikväll oxå...
Hoppas Toffi får reda på snart om han går vidare till fys-testen..det var denna veckan de skulle få besked..
Lovar att uppdatera så fort vi vet något

2009-05-11 @ 14:54:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Jannes 50 års fest

Vi var och kikade på lägenheten igår förmiddag men det var inget att ha..Känner att vi kan få en mycket finare mot vår..
Igårkväll hade Janne  (Max farfar) sin 50 års fest..Det var jättekul..och han blev sååå glad för sin vespa..











Nu börjar det bli dax för sängen..Håller på att bli sjuk..Jätteont i halsen och snorig..
Hoppas på att sova bort det..

Godnatt

2009-05-10 @ 20:38:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



uppdatering igen=)

Det ringde en tjej nu på vår annons..De hade en marklägenhet på Hovshaga..i ett nybyggt område..en 3:a på 74 kvadrat..
Uteplats på framsidan och gräsmatta på baksidan..ska kika på den imorgon..låter kanon..
Så vi ska kika på varandras lägenheter imorgon...hoppas den är fin..

2009-05-08 @ 16:11:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Vi struntar i det

Var och kollade på lägenheten nyss..Den var jättefin..men det är ju individuell mätning av vatten och värme..
Grundhyran ligger på 7000 men vintertid brukar de betala ungefär 8500:- per månad..och det är lite väl saftigt..
Rummen var rätt små oxå och vardagsrummet ganska svår-möblerat så vi känner att vi struntar i det..
Vi hade nog ändå inte fått den även om vi hade velat..
Men känns ändå skönt för jag hade så stora förväntningar och när vi kom dit kändes det inte alls som "hemma"
Så jag är inte ledsen utan vi letar vidare istället..
Kanske vill någon byta med oss

2009-05-08 @ 13:12:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Vi ska kolla på den idag=)

Jag skickade  meddelande till henne och vi bestämde att vi ska kolla på den nu på lunchen..ska bli jättekul..
Återkommer när vi har varit och kikat på den..

Nu ser man båda tänderna i underkäken på Max..så nu går det snabbt..skönt för honom..så nu får man börja att borsta gaddarna på kvällen..



2009-05-08 @ 08:21:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



JAAAAAAAAA

Vi fick erbjudande om att kika på lägenheten..blev jätteglad..Har inga förhoppningra direkt men tycker bara det är kul att få komma och kika..sen vet man ju faktist inte..
Fick ett mail med telefonnumret till hon som bor där så jag ska ringa lite senare och bestämma en tid när det passar att kika på den..

hej så länge

2009-05-08 @ 07:03:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Fika hos Jonna och Ebba

Promenerade bort till Jonna och Ebba nu i eftermiddag..
Ebba hade längtat efter Max=) Jonna bakade supergod äppelpaj..och denna gången kunde jag äta den..







3 sötnosar


Åh jag kan verkligen inte sluta tänka på lägenheten..vill bara att dagen ska vara slut så man kan släppa det..
Satte in bytesannons på blocket för att se om någon lockar där..annars har vi ju det bra här förutom den j-la trappan..

ETT STORT GRATTIS  till Max gudmor som fyller år idag..
Hoppas ni får en trevlig födelsedagsfest ikväll..Kram Kram

2009-05-07 @ 17:12:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



BVC

Idag var vi på BVC och vägde och mätte Maxi-boy..
Nu väger han 8560g och är 70 cm lång..Han hade växt jättebra och hade stuckit iväg på längden..Det märks på byxorna=)

Max läkare ringde igår..Han hade pratat med Lund..och de hade sett de nya bilderna på matstrupen så nu skulle de bara bestämma vad som skulle göras..Han sa att även om det går långsamt så rullar det på..Han trodde att han skulle få svar på Måndag så då skulle han ringa..

I eftermiddag ska vi hem till Jonna och Ebba..Ebba har visst frågat en massa efter Max..så säger hon: Max ledsen och pekar på sängen som han låg i när han grät..sötnos..
Jonna skulle baka paj som jag tål..Hon är så söt..Hon hade bakat sist vi var där men då hade hon tagit grova havregryn som jag inte tål..så hon fick så dåligt samvete så hon skulle baka en idag med vanliga havregryn och det funkar ju..
Hon är grym på att baka paj så jag ser fram emot att sätta tänderna i den..

Igår gick vår älskade Hubbe sönder( skrutt-bilen) Det var visst något med kylaren..Hoppas det går att fixa..Man är så bortskämd med 2 bilar..så nu får jag gå till Jonna i regnet=( Men som man säger:
'Det finns inget dåligt väder..bara dåliga kläder..hmm..visst..

Måste ju ha en reserv-tutte


2009-05-07 @ 10:34:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Myskväll hos Ida

Mamma och Pappa och en nyklippt Asti kom igår eftermiddag och fikade..
Sen åkte vi till Ida för tjej-mys..Jag fasade för det värsta gällande Max att han skulle vara jättegnällig och kinkig..
Dels för tanden och dels för att han inte hade sovit sen kl 3 och vi åkte dit halv 7..men det gick jättebra..
Bara lite tråkigt när han fick ligga på golvet på sin filt när vi käkade



Ida hade gjort  supergod tacolåda..sen godis till det..det slank ner utan problem..
Och Jonna hade fått jättefin mage..



Vi åkte hem vid halv 9 ungefär..gav max mat och sen däckade han gott..
Vi tog sovmorgon till 9 imorse.ja han käkade vid halv 6 men sen sov vi vidare..
Ush vaknade inatt av att jag mådde superilla och rusade till toaletten..men tack och lov blev det inte mer än så..
Vill ju inte bli sjuk nu tills lördag då Max farfar janne ska ha sin 50-års fest..Ska bli jättekul..

Ush vad tråkigt väder det är ute idag med..Blir nog soffan hela dagen..Och sen har det kommit ut ett nytt "The Hills" avsnitt...underbart=)
Imorgon är det sista anmälningsdagen på lägenheten..Vi är fortfarande på plats 4..Så jag hoppas vi får komma och kika på den iallafall..så man vet hur de ser ut om det blir fler lediga i framtiden..

hoppas ni får en toppendag

2009-05-06 @ 10:28:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



seg förmiddag

Tråkigt väder ute så man är inte laddad för promenad..och som jag trodde så han ena tanden börjat spricka fram..så det är inte långa pauser utan gnäll här hemma..Tur att mamma och pappa kommer i eftermiddag och hälsar på så det händer något..
Sen ska vi hem till Ida ikväll..har inte träffat henne på HUR länge som helst..Hanna och Jonna kommer oxå..ska bli jättekul att se hur Jonnas mage har växt..
idag blir det tyvärr inga bilder..har inte tagit några nya..eller förresten kan lägga in en gammal där han ser helt galen ut=)


max ville oxå skriva en hälsning..han sitter framför mig nu när jag skriver:

nhjbijuynfbnmoklkjhhggggmmhhhh

förstod ni något??

2009-05-05 @ 12:15:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



blir nog ingen lägenhet=( men hoppas fortfarande

Jag skickade ett mail till bostadskön idag och undrade vilken plats vi ligger på och vi var 4:a..och man kan anmäla sig tills på torsdag så det verkar rätt kört..men under kan ju ske=) vill verkligen bo där..Som alltid har man redan planerat hur man ska möblera..ser framför sig hur man ska ha allt..men sån är jag och har alltid varit..eller vad säger du Toffi..hihi han har hört mig tjata ända sedan vi anmälde oss...Jaja det kanske var lika bra att vi fick reda på att vi inte var först..har släppt det lite..men det kunde ju vara kul att kolla på den iallafall..

Vi har inte gjort så mycket de senaste dagarna..men har tagit en massa söta kort..
Nu har han snart vuxit ur baby-sittern..imorse när jag satte honom som vanligt i den när vi gick upp reste han sig direkt och ville sitta upp när vi kikade på "the voice"



Han har fått nya solbrillor








Han har varit jättegnällig på eftermiddag/kvällarna nu sista dagarna..Jag har ju trott länge att han skulle få en tand men nu ser man att båda tänderna i nederkäken är på G..det är svullet precis där och när han spänner käken blir hela svullnaden vit,,och så tuggar han jätte-mycket på sina tummar..så nu dröjer det nog inte länge..
så har jag skrivit några gånger innan oxå men vi får se..

hej svejs

2009-05-04 @ 13:49:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3)



Sökt ny lägenhet=)

Vi började dagen med en promenad med hundarna och sen frukost i trädgården..härligt..

Vi trivs superbra i vår lägenhet men det börjar bli lite väl jobbigt att gå i alla trappor..Max blir ju inte lättare att bära direkt..
Så satt jag ute och kikade på bostadskön vad det fanns för lediga lägenheter och såg att det finns en 4:a ledig på Hovshaga..den stadsdel vi vill bo på den dagen vi köper hus..
Det är som ett litet radhus..som en liten minivilla med uteplats..inga grannar precis inpå och en massa barn..så vi anmälde oss..vi har rätt mycket poäng 1670 och det som ligger på 10 plats har 1100 så jag hoppas..
Sista  anmälningsdagen är 7 Maj så då får vi veta..
Lägger ut de bilder som finns bland beskrivningen




Det är ju verkligen ingen kris om vi inte skulle få den men nu hoppas jag verkligen..Skulle vara helt perfekt..
Nu ska vi åka bort dit och kika lite hur det ser ut=)

kram

2009-05-02 @ 14:06:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



Hundvakt

Mamma och Pappa lämnade deras hund Asti hos oss i morse..De skulle åka till Göteborg..en present till pappa från min faster Mona och hennes man Bertil..De skulle bo på hotel och göra en massa kul..kul för dom att komma iväg lite..
Så nu är vi hundvakt tills imorgon kväll..Jag tänkte jag skulle ta ett fint kort på dom ihop..det gick sådär=)







Får väl nöja mig med den här..

Max är riktigt farlig nu när han har klurat ut hur gåstolen funkar..Han springer runt som bara den..vet redan hur han svänger och backar..han spanade in gipsmagen på väggen..åkte fram och tog båda händerna på den..jag tog bort honom....och han åkte tillbaka igen..lille busen,man vet vad som väntar när han lär sig att gå=)



Jag har köpt en ny mugg till honom nu som han kan hålla själv när han dricker..måste få in honom vatten nu när det är så varmt...han är inte alltför förtjust i det tyvärr..men muggen var kul





I förmiddags var vi hos Max farfar en sväng och åt supergod kycklingsallad..Toffis mormor var oxå där..
Nu ikväll blir det lugnt..Ska bada Maxen sen ska vi kika på filmen "Body of lies"

Hej svejs

2009-05-01 @ 17:41:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0)