BVC

Idag var vi på BVC och vägde och mätte Maxi-boy..
Nu väger han 8560g och är 70 cm lång..Han hade växt jättebra och hade stuckit iväg på längden..Det märks på byxorna=)

Max läkare ringde igår..Han hade pratat med Lund..och de hade sett de nya bilderna på matstrupen så nu skulle de bara bestämma vad som skulle göras..Han sa att även om det går långsamt så rullar det på..Han trodde att han skulle få svar på Måndag så då skulle han ringa..

I eftermiddag ska vi hem till Jonna och Ebba..Ebba har visst frågat en massa efter Max..så säger hon: Max ledsen och pekar på sängen som han låg i när han grät..sötnos..
Jonna skulle baka paj som jag tål..Hon är så söt..Hon hade bakat sist vi var där men då hade hon tagit grova havregryn som jag inte tål..så hon fick så dåligt samvete så hon skulle baka en idag med vanliga havregryn och det funkar ju..
Hon är grym på att baka paj så jag ser fram emot att sätta tänderna i den..

Igår gick vår älskade Hubbe sönder( skrutt-bilen) Det var visst något med kylaren..Hoppas det går att fixa..Man är så bortskämd med 2 bilar..så nu får jag gå till Jonna i regnet=( Men som man säger:
'Det finns inget dåligt väder..bara dåliga kläder..hmm..visst..

Måste ju ha en reserv-tutte


2009-05-07 @ 10:34:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1)



Kommentarer

Max får nog visa sin kusin hur man ska göra med nappen he he det går bra ibland o ibland inte, han är för rolig. Hoppas ni får svar snart från läkaren vad som ska göras, ska ni ner till Lund så kommer vi och håller er sällskap, aldrig kul att vara på sjukhus. Vi hörs. Kram kram

magda & Noel (2009-05-07 @ 12:14:00)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: