Svar på röntgen

Läkaren ringde igår med ett tråkigt besked..De hade hittat något på lungorna..Det visade sig att vänster lunga är för liten vilket har gjort att höger lunga har blivit större..även luftstrupen är vriden till höger istället för rak..

Blev jätteledsen men nu har jag lugnat mig lite..på ett sätt är jag ändå glad att man hittade något så man får en förklaring till allt..Dom kunde inte säga o  det behövs operation utan vi får se..men jag vet ju ändå att han syresätter sig som han ska så det känns ju bra..det kan ju inte bli värre än vad det är nu iallafall..

En specialistläkare inriktad på nyfödda och små med lungproblem ringde innan..vi ska träffa honom på onsdag...Han sa att han inte kunde uttala sig än om det rör sig om medfödd missbildning eller vad det är men att vi måste gå vidare och undersöka det..Han har skickat remiss till datormografi( om det nu heter så) då han får kontrastvätska och de kör en scanning av hela kroppen..sen ska de även göra ultraljud av hjärtat..så det känns skönt att de gör en grundlig undersökning av honom..så får vi ta det steg för steg vad man nu ska göra..men som sagt skönt att det händer något..

Alla var så söta igår..jag var ju jätteledsen..först kom David och Alex med fika


När dom gick kom Toffis syster Erika..hon blev avlöst av Ida..lite fika igen..sen på kvällen kom Cai och Camilla..lite fika till:-) men som sagt det känns mycket bättre idag..

Var nyss och kollade på Toffis systers hus dom håller på och bygger på Östra lugnet..kommer bli kanon..
Ska iväg till Ida i eftermiddag..Jenni och Liam är och hälsar på..ska bli jättekul att träffa dom..har inte sett dom sen i somras..och dom har inte träffat Max heller..

Hoppas ni får en bra dag

2009-02-20 @ 12:21:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3)



Kommentarer

Vad ledsen man blir,tänker på er

tröstkramar

Rita (2009-02-20 @ 12:43:09)

Det kommer att gå jättebra, oroa dig inte i onödan.

Tänker på er!



Kram Lina och Cornelia


URL: http://www.alfengard.blogspot.com
Llina (2009-02-20 @ 17:22:21)

Men lilla Maxen då! Johanna jag tänker på er ska du veta. Säg till om det är nåt jag kan göra för er, vad som helst!! PUSS


URL: http://metrobloggen.se/ikas
Erika (2009-02-21 @ 00:33:36)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: