Inget dagis för Max i höst

Läkaren ringde igår. Han berättade att det inte kommer bli någon operation förrens tidigast efter sommaren.
Eftersom ingreppet är så pass stort så vill de att han ska vara minst 1 år med tanke på narkosen och att det är enklare om han är lite större...Han tyckte inte det var någon bra idé att han börjar på dagis som det var tänkt i September eftersom det är så pass stor infektions-risk..Han sa att Max har haft tur att han inte har varit särskilt förkyld..
Så Christopher kommer vara hemma i 2 månader då mina dagar har tagit slut..Så det blir ju tills mitten på December.
Pratade med dagis idag och de skulle försöka lösa det så han kan börja när han kan. Att han får behålla sin plats och det känns jäteskönt..Hoppas vi får veta snart när operationen blir av så man kan planera lite mer..

Annars så var vi och fikade hos Alexandra och David igår..David skulle jobba..Erika kom oxå dit..Mycket trevligt..inte ofta alla 3 träffas..







Max somnade gott i kuddhörnan (blivande sovrum)


Gudmor Alex och faster Erika


Faster Erika


På kvällen var jag och Max hos Erika och fikade..Det är verkligen kul att vi har börjat träffas oftare. Turas om att bjuda hem och försöker få till det en gång i veckan..
Bilder kommer senare. har inte lagt in dom i datorn än och orkar inte gå och hämta kameran..

Idag mötte vi upp Jonna och Ebba på stan. Handlade en present till Max kusin Nellie som har trillat av en häst och skadat armen. Stackare hon som skulle ha sommarhäst i sommar som de skulle hämta imorgon. Hon har sparat alla sina pengar i 1 år till detta och nu får hon inte rida på 4 veckor..Så Vi ska dit ikväll en sväng.
Vi gick hem till Jonna och Ebba och åt lite mackor och Yoggi..Ja tro det eller ej men inga kakor denna gången=)
Sara kom oxå dit. Kul att kunna träffas alla..Inte ofta det händer då hon pluggar till läkare i Linköping. Lyxigt att få träffa henne 2 gånger på 1 vecka..

Nu ska jag passa på att läsa nya mama-tidningen som kom i lådan idag. Max sover så får passa på då..

tjingeling

2009-06-12 @ 15:13:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: