Nytt sömn-rekord

Max somnade 20.00 igårkväll och vaknade 6.30 i morse..alltså 10,5 timmar..vaknade bara en gång vid 12 så man fick stoppa i nappen..mem han somnade om direkt..Han åt då han vaknade imorse och sen sov vi vidare till 8..rikitgt skönt..

Men ush vilket tråkigt väder ute..Tog oss inte ut förrens 11.30..Gick och postade några paket från tradera-auktionerna..
Gick en runda på stan och shoppade lite saker till mamma..
Max har varit supergrinig hela förmiddagen så det var riktigt skönt när han somnade mellan 3-5 i eftermiddag..Men sen har han varit snäll..Gav honom gröt ikväll igen..han älskar majs-gröt med päron-puré..Igår fick jag göra 2 portioner..
Och det funkar om man gör gröten lös.. Nu får han ersättning och sen hoppas vi på att han somnar för natten..
Det är så himla skönt när man har fått in lite rutiner..speciellt på kvällarna..

Nu är det bestämt att vi åker till Helsingborg på Måndag..ska bli superkul att träffa Noel och självklart de nyblivna föräldrarna..Så tråkigt att de inte bor här..hoppas på att dom oxå startar en blogg..

Satt och kikade på hemsidan dit vi ska åka i sommar..Vi ska åka med alla släktingar på Pappas sida en helg till Gränna..Ska bli riktigt skoj..Vi träffas varje sommar och de flesta brukar kunna..Nu är vi uppe i 30 st vuxna och barn..
Kika gärna på länken..visst ser det mysigt ut..
www.grannacamping.se

Sen ska vi åka en vecka med Toffis familj till Melbystrand..Ska bli jättekul det med..
Nu är det dags för final i Lets dance..Har blivit lovad sovmorgon imorgon..Toffi ska ändå upp vid 7 och kolla formel 1..
Ska bli skönt

kram kram

2009-03-27 @ 20:10:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: