Barnakuten


Igår när jag kom hem från jobbet lät Max hemsk..Han rosslade och väste som bara den. Vi ringde barnakuten och fick komma ner..Var där från 20-23.30..Egentligen ville de behålla honom över natten men vi bestämde att vi skulle komma tillbaka idag på morgonen istället.

Han fick inhalera 5 ggr och fick kortison-tabletter som är luftrörsvidgande och slemlösande.
Det verkade bra och syresättningen var 98 %..



Han hittade en traktor på rummet och var nöjd..



Det kändes precis som man var tillbaka i Lund..Han fick in en säng men var pigg och glad och sov ingenting




Som vanligt charmade han alla läkare och sköterskor totalt och de frågade om dom fick behålla honom just för att han var så glad och charmig=)

När vi kom hem 23.45 fick han välling sen snarkade han gott i sängen..
Vi var tillbaka vid 9.30 idag. Han fick inhalera 2 ggr och fick med oss kortison-tabletter som han ska ta ikväll och imorgon..

De misstänker att han har åkt på någon virusinfektion..Hoppas bara inte man behöver åka till sjukhuset varje gång han blir förkyld.
Hoppas bara han blir bättre snart..lilla älsklingen..

Nu är det snart dax att jobba igen..

Kram

2009-11-24 @ 12:24:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



Kommentarer

Usch da, va jobbigt! Hoppas han mår bättre nu! Vi ju inne med Theo för samma sak förförra veckan...han fick med tabletter - fungerade kanon :) Är det bättre med er nu?

Kramar

thilda (2009-11-24 @ 16:50:35)

Känner igen det från Hanna. Vi behövde åka in 2 gånger till akuten på natten med henne när hon var förkyld. Hon fick ingen luft och det var jättehemskt. Efter dessa 2 gånger så fick vi träffa barnläkare och då fick vi en inhalator att ha hemma. Det konstaterades att hon hade förkylningsastma. I början gav vi henne medicin varje dag morgon och kväll. Efter att ha fått inhalator hemma så har vi inte behövt åka in mer till akuten. Jätteskönt. Tack och lov så växer detta bort så småningom. Hannas läkare tror att när hon är 5 så är hon frisk. Nu för tiden så ger vi när hon är förkyld, men annars behöver vi inte ge något. Hoppas att det blir bättre för Max med. Kram från oss i Nyköping

Annika (2009-11-26 @ 20:01:42)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: