Måndag

En nyvaken och gosig Maxiboy





Fy vad mörkt det är nu på morgonen..Bilderna är tagna halv 8 i morse och det är fortfarande mörkt i rummet..
Det är riktigt segt att vakna till nu..känns som klockan är 5 när hon egentligen är 7..

Vi tog en morgonpromenad så pappa fick sova idag..Idag började han inte förrens kl 17..Jätteskönt. Vi hade hela dagen ihop. Var och handlade lite och bytte kylplattan till datorn. Hoppas denna funkar bättre..

Max mormor och Morfar kom förbi med fika på eftermiddagen..

De ringde från Barnkliniken och sa att Max är inräknad i riskgruppen för svininfluensan så han ska vaccineras imorgon. Skönt. Var lite orolig. Hoppas han slipper feber. Gudmor Alex kommer ju hit och fikar imorgon så då hoppas vi att han är pigg och glad..

Nu börjar det dra ihop sig för inskolning och arbete för min del..
Anna som jobbar i köket ringde och berättade att hon har problem med axeln och frågade om vi kunde byta så att jag tar köket året ut och hon tar mitt chema. Självklart känns det skönt att få vara där jag helst vill vara--i köket..men tycker jättesynd om Anna och hoppas verkligen att det hjälper att få vila exeln från mackorna..

Nu är det färjan och när Toffi kommer hem vid 9 blir det film..Hoppas inte han är på alltför dåligt humör..Han gillar inte alls jobbet på Trygg Hansa. Känner att det inte är hans grej. Han hade det på känn men ville ändå testa..
Får se vad som händer om han hittar något annat eller om det känns bättre efter några dagar..

Tjingeling

2009-10-19 @ 20:10:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: