Inte så mycket att skriva idag

Eftersom det princip är samma idag..han är lite slöare..sov i princip hela morgonen och förmiddagen..men det är ju inte så konstigt så som han höll på igår..
Läkarna är fortfarande nöjda med hur det går..Imorgon ska de plocka trådarna från hjärtat och röntga..
När jag frågade hur länge man brukar vara kvar efter att de gjort det sa sköterskan att man brukar få komma typ på permission till patienthotellet och sova där en natt innan man åker hem..så man känner sig säker..Känns skönt..men troligtvis blir det på fredag hoppas vi på..Har inte kollat med läkarna än..Tänkte kolla imorgon när de
går ronden..Hoppas verkligen det..ush vad det börjar bli tråkigt här nere ni..Idag har jag ingen energi alls..Längtar efter alla där hemma..och älskade Spiken( vår hund)..



Max har vart nere en runda på mattan nu..och för tillfället sitter han i sin "bur" Skönt så vet man att han landar mjukt om han trillar





Nu är Toffi och handlar lite mat och godis..hoppas på att få lite energi av det..Han sov inte så bra inatt..så han var borta några timmar och sov på hotellet..Inatt är det min tur att sova på avdelningen..hoppas det går bra..

mamma och pappa jag ringer sen

kram


2009-09-22 @ 14:17:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2)



Kommentarer

Nu är vi hemma igen och har kunnat uppdatera oss på alla bilder. Vad härligt det är att det gått bra. Hoppas vi kan ses snart. Kram på er.

faster M (2009-09-22 @ 14:55:20)

Lilla goa trollunge du är dig lik med dina

härliga miner o vad man blir pussesugen kram.

Mormor (2009-09-22 @ 15:14:33)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: