Bilen såld och resa bokad

Yippiiii..
Vi har fått Skodan såld..behövde inte ens lägga ut den på blocket utan en på Toffis jobb köpte den..Sla göra affär på måndag.Fick nästan vad vi begärde och vi är mycket nöjda.

Plus att vi har bokat resa till Mallorca i Maj..Sååå underbart..
Vi har haft ett tufft år med allt som har haft med operationer att göra.Vi har inte vart iväg på solresa på flera år och känner att vi behöver ladda batterierna..Ja det är nog inte supervarmt i Maj men ändå skönt att åka iväg och bara va..Och superkul för Max..Det är ett Sunwing resort Hotel med en massa kul för barnen..Barnpooler och så..
och bästa av allt..Vi har köpt till frukost!!!!!!
Underbart att gå ner och äta varje morgon an en buffe av färsk frukt yoghurt ägg och bacon..De har även glutenfritt bröd så jag oxå kan äta--Och Max äter gratis..

Lägger upp en länk här så ni får kika

http://www.ving.se/spanien/cala-bona/sunwing-resort-spa-cala-bona

kram

2010-03-12 @ 17:14:42 Permalink Allmänt Kommentarer (4)



Kommentarer

Vad bra det såg ju härligt ut kram.

Mormor (2010-03-12 @ 17:52:15)

Va kul gumman! Det är ni värda. Å jag kan säga att maj månad är perfekt att vara iväg på. Inte superhett men ändå stora solchanser. Lagom för Max med ju. Hade gärna följt med, kanske kan hänga med som barnvakt? ;) Kram på dig.


URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Erika (2010-03-12 @ 22:53:39)

Va härligt att ni bokat nu! SKönt att ha något att se fram emot. :)Verka ju vara ett super hotell :) Hoppas ni ha en mysig kväll. Kram

thilda (2010-03-13 @ 20:04:14)

Åh vad skönt för er! Det är ju så härligt med sol och bad, både för stora och små...för å inte tala om att slippa allt vardagsplock å matlagning å sånt som man har hemma. Vi var ju iväg i januari och Joe frågar minst en gg i veckan fortfarande "när ska vi flyga å sola å bada igen?"

Mia (2010-03-15 @ 10:53:22)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: