Tuff vecka

Ush denna veckan har vart riktigt påfrestande om man får säga så..
Vissa veckor går hur bra som helst men en hel vecka med tjinkiga sjuka barn tar på krafterna.. Då är det inte särskilt roligt att vara ensamstående och inte ha någon att dela det med..

Så får man så sjukt dåligt samvete för att tålamodet tar slut och det känns som man inte gör annat än tjatar, gnäller och är arg!!
Men det är väl bara till att ta nya tag och hoppas att nästa vecka blir bättre..
Känns jättekonstigt att nästa gång jag får hem dom är det julafton...

Igår hände det inte så mkt..
Vi va och handlade.. Jossan kom hit och åt.. Jag gjorde 2 sorters julgodis till..
Sen va Jossan här på kvällen..

Idag lämnade vi Max hos Elie. Jag o Freja blev bjudna på lite fika. Sen lämnade vi Max där.. Plockade upp Jossan för fika o lite shopping på stan innan vi hämtade Max igen.. Då va det tårar och han vägrade följa med hem.. Till slut gick det..
Ikväll va ingen rolig kväll. De vägrade sova. Lade dom 19.15 och de somnade först 22.30:( Kan ju alltid hoppas på sovmorgon imorgon..

Godnatt



2013-12-15 @ 22:55:20 Permalink Allmänt Kommentarer (3)



Kommentarer

Men när dom sover så ser dom så snälla ut;) Har läst din blogg länge tycker du är en fantastisk Mamma så nåt dåligt samvete behöver du inte ha. Båda måste nog testa hur långt man kan gå och kanske är det lite jobbigt när man vet att man ska byta hem på Måndagen.(inget illa menat varken mot dig eller pappan). Men barnen tycker ju så mycket om både Mamma och Pappa och tycker säkert det är tufft. Kämpa på och Kram

Anonym (2013-12-16 @ 15:31:40)

Ja inte roligt blir ju extra kink när de är sjuka och inte kan vara ute och på dagis. Du får väl ladda denna veckan med glöggmys och vänner kram.

Mamma (2013-12-16 @ 19:25:48)

Tack vilken fin kommentar. Den värmde gott:)
Ja veckan lär säkert gå fort mamma och snart är det Julafton:)


URL: http://maxwilmera.blogg.se
Johanna (2013-12-16 @ 21:02:24)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: