Slappsöndag

Har försökt att vara uppe lite mer idag och hoppa så man kommer igång lite mer.. Men det är tungt och man blir supertrött direkt..

Gjorde inget särskilt igårkväll. Va medbjuden till några kompisar med Alexi men nog inge bra ide så han kom på kvällen och sov här.. Sover bättre och bättre för varje natt..

Mysigt att ha sällskap av honom idag. De skulle på bio nu i em sen skulle han komma och fixa mat..

Barnen har det bra i Lessebo. De hade bakat tårta och firat pappa i förväg som fyller på tisdag.. Och lekfarbror Bosse skulle komma:)

Imorgon kommer mamma och pappa o bor här några dagar så jag får träffa barnen..Sjukgymnast och sköterska kommer på em för att lufta ortosen och kolla till såret och byta förband.. Ush!!

Nu dax att upp och hoppa lite igen!!



2013-01-27 @ 16:19:38 Permalink Kommentarer (3)



Kommentarer

Usch vad du har råkat illa ut;( hur länge ska du behöva gå med gips? Tur du har så fina vänner , föräldrar och pojkvän. Krya på dig

Anonym (2013-01-27 @ 19:17:31)

Det var roligt och baka tårta, och populärt att Bosse o gammelmorfar kom. Så satt de i sängarna Max med armen om Freja när vi kom in till dom så mysigt, Ses imorgon tror att de längtat kram.

mamma (2013-01-27 @ 20:48:50)

Tänker på dig och förstår att livet helt plötsligt har blivit lite mer krångligt. Har du varit i kontakt med någon arbetsterapeut? De har en hel del bra hjälpmedel som du kanske kan ha nytta av. Kram!

Gunilla (2013-01-28 @ 07:49:21)


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: